h

Open avond'The Revolution Will Not Be Televised'

19 mei 2015

Open avond'The Revolution Will Not Be Televised'

Foto: SP

Op donderdag 21 mei organiseert ROOD Groningen opnieuw een ledenavond voor al haar leden, jonge SP’ers en andere geïnteresseerden. Om 19.30 uur is iedereen die wil weten wat ROOD Groningen doet van harte welkom bij Café Kult aan de Steentilstraat 36-1. Onder het genot van een drankje kunnen ROOD-leden en andere geïnteresseerden elkaar beter leren kennen.

Het eerste deel van de avond gaan we het hebben over wat ROOD momenteel doet en daarna gaan we de documentaire 'The Revolution Will Not Be Televised' kijken. De documentaire zal gaan over Venezuela en de coup tegen wijlen Hugo Chavez.

Foto: SP

Heb je altijd al willen weten hoe ROOD werkt, of heb je zelf zin om aan de slag te gaan, kom donderdag 21 mei langs voor een gezellige en informatieve avond! Aanmelden kan via roodgroningen@sp.nl.

Reactie toevoegen

U bent hier